WWW.BODYPIERCING.BE
Unlimited Professional

tattoo.com

 
 

Bodypiercing: vraag & antwoord

 
 
 

Hoe moet ik mijn piercing verzorgen?

De eerste regel is om de instructies op het nazorgformulier te volgen. Dit krijgt u nadat de piercing geplaatst is. Het formulier wordt met ons doorgenomen en eventuele vragen kunnen dan direct beantwoord worden.

De geneestijd van een piercing is afhankelijk van je lichaam, maar ook van het soort piercing. Algemene gezondheid,dagelijkse activiteit en hygiëne spelen hierbij een belangrijke rol! Het wordt afgeraden om pleisters of verband over de piercing te dragen. Hou de piercing droog (geen zalven,oliën enz) en gebruik enkel ons nazorgproduct, dus ook geen alcohol,zuurstofwater enz. Vermijd zweet, stof en dergelijke en draag geen strakke kleding op uw piercing.

Wat te doen in geval van infectie?

Als het nazorg formulier goed gevolgd wordt, is er zeer weinig kans op infectie. Mocht het echter toch mis gaan bel ons dan direct, de nazorg is altijd gratis!

Loop zeker niet naar de apotheker op de hoek, zij weten weinig over piercing en geven je verkeerde producten - zoals wondhelende zalf - waardoor je je probleem erger maakt.

Door de jaren lange ervaring geven wij u de beste adviezen en indien nodig het juiste verzorgingsproduct.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sitemap | contact