WWW.BODYPIERCING.BE
Unlimited Professional

tattoo.com

 
 

Bodypiercing: vraag & antwoord

 
   
 

Welke sieraden kan ik gebruiken?

Het metaal dat gebruikt wordt bij een piercing is van groot belang. Het moet non-allergisch zijn en niet aangetast worden door lichaamsvloeistoffen en weefsel, water, zeep, shampoos e.d.

Het metaal van piercingsieraden moet tot een hoge graad gepolijst worden, zodat deze niet verkleuren of oxideren. Hierdoor krijgt het sieraad een glad, niet poreus oppervlak en gaat daardoor de groei van bacteriën en ziektekiemen tegen. Dit in tegenstelling tot zilver, gepolijst in welke graad dan ook. Chirurgisch staal is het ideale metaal voor bodypiercing. Het is zilverkleurig, voldoet aan de hoogste eisen en wordt tevens in ziekenhuizen gebruikt. 18k Goud en platinum voldoen ook aan deze eisen, maar zijn een stuk duurder. Een ander alternatief is het ruimtevaartmateriaal niobium dat in verschillende kleuren verkrijgbaar is.

U kan in overleg met ons een sieraad kiezen. De maat, dikte en diameter van het sieraad worden door ons bepaald. Afhankelijk van de piercing en het lichaamsdeel zullen wij de maat bepalen die comfortabel is en een snelle genezing zal bevorderen.

Je kan alvast een kijkje nemen in onze shop. Je zal er zeker de piercing naar je keuze vinden.


 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sitemap | contact